Wat doen we

Wij zijn specialist in staande concepten. Van een fingerfood menu  startend met enkele eenvoudige hapjes met nadien wat snacks… tot een uitgebreide walking dinner met verfijnde culinaire hapjes en prachtig afgewerkte bordjes met hoogstaande producten. Voor ieders budget een aanbod.

Video afspelen
Genieten van uw Walking Dinner

Een walking dinner voor uw gasten

Een walking dinner biedt u een ruime en gevarieerde reeks aan hapjes,  gerechtjes en desserts die op onze originele wijze tot bij uw gasten worden gebracht.

De gasten staan of zitten waar ze willen en met wie ze willen, ideaal om met iedereen een babbeltje te slaan.

Geniet van uw seated dinner

Lekker tafelen met Beggie

Gezellig tafelen met vrienden of familie in een hip en trendy kader. Na  tal van hapjes serveert ons team met de glimlach jullie hoofdgerecht aan  tafel.

Onze losse maar professionele aanpak geeft de klant een gevoel  van rust en plezier.

Wilt u één van de origineelste cateraars in België, contacteer ons dan zeker!

Video afspelen
Fingerfoods op uw evenement

Een creatief en luchtig concept

Ben je op zoek naar een luchtig concept, plan je een dansfeest of fuif waar Beggie tussen het feesten door de gasten voorziet van fingerfoods.

Geen receptietafeltjes die vol staan met breekbare potjes of borden.

Gewoon lekkere croques, ovenkoeken, burgers etc die rond worden gebracht   door ons jong en enthousiast team. Wij kunnen u een aantrekkelijk  voorstel doen.

“Eenvoudig maar lekker”

Een Dessertbuffet op uw evenement

Onweerstaanbare presentatie

Ga mee met de trends en verras je gasten met een dessertbuffet aan huis  of op locatie. Uw gasten worden verwend met een receptie en nadien een dessertbuffet, maar omgekeerd kan natuurlijk ook!

Dit kan op de babyborrel van uw kleine spruit maar evenzeer om het huwelijksmaal te  eindigen op één van de mooiste dagen van uw leven.
Een dessertbuffet wordt gepresenteerd op door ons meegebrachte  attributen. Kleurrijke cakes of taartjes, a la minute gebakken poffertjes of pannenkoekjes, vers aangesneden fruit, hoeve ijs met  assortiment aan toppings en ga zo maar door.

Wij proberen altijd uw  wensen tegemoet te komen. Keer op keer is het onze motivatie om de klant  boven zijn verwachtingen uit te stijgen.

Video afspelen

Kunnen we je helpen?