Catering: Privé

Naast catering voor uw huwelijksfeest, babyborrel of communie kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheden.

Babyborrel of doopfeest

Een babyborrel voor de kleinste onder ons.

Een babyborrel is het feestje waarop iedereen jullie kleine oogappel komt verwelkomen. Maak er een onvergetelijke dag van en laat alle zorgen over aan het Beggie team.

Hier kan geopteerd worden voor zowel receptie, walking diner als fingerfood. Ook voor een uitgebreid  dessertbuffet kan gezorgd worden. Ons team werkt op maat van de klant, daarom bezorgen wij u steeds een ontwerp volledig naar uw wensen.

Op welke locatie het doopfeest of kraamfeest ook doorgaat wij komen met de mobiele keuken ter plaatse.

Communie- of lentefeest

Een zorgeloos communiefeest.

Viert u de eerste, plechtige communie of lentefeest van uw zoon of dochter? Met veel plezier stippelen wij als traiteur aan huis samen met u de perfecte menu uit. Voor elk budget kunnen wij een aangepaste oplossing bieden binnen het concept die u voor ogen heeft.

Gaande van een receptie met hapjes tot een walking dinner met verfijnde gerechtjes. Ziet u het niet zitten om alles bij uw thuis te  organiseren. Wij hebben in de regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen doorheen de jaren vele originele locaties leren kennen om het communiefeest of lentefeest op zijn best te organiseren.

Ook luisteren wij met veel plezier naar de voorkeuren van de communicant. Aangepaste hapjes en gerechtjes voor kinderen zijn perfect mogelijk!

Huwelijk of trouwfeest

Yes, I do!

Beggie is een krak in zijn vak, wij organiseren ons op iedere locatie die u voor ogen heeft: thuis in de tuin, weide, lokale feestzaal of een imposante trouwzaal…

Indien jullie een trouwzaal verkiezen voor het trouwfeest kunnen wij u enkele hippe trouwlocaties aanraden in de regio West- en Oost Vlaanderen. Beggie is méér dan een traiteur met enkel bediening en gaat samen met u de uitdaging aan.

Er kan geopteerd worden voor verschillende concepten in ieders budget.  Denk maar aan een zittend diner met voorafgaande receptie voor degene die het graag klassiek houden.

Of een walking dinner met verschillende hapjes en gerechtjes in een lossere sfeer. Een indrukwekkende huwelijkstaart of een groot dessertbuffet. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kunnen we je helpen?