Feestlocaties

Doorheen het ontwikkelingsproces is Beggie geëvolueerd naar een totaalconcept voor feestjes of evenementen, waarbij alles op maat van de klant kan aangepast worden.

DE STAL

Op zoek naar een toplocatie met een landelijk uitzicht in een stijlvol kader?

Dan bent u bij De Stal aan het juiste adres. Alles voor jouw huwelijkbabyborrelfamiliefeestcommunie
en veel meer…

Previous slide
Next slide

SPEGHELHOF

Geniet van een exclusieve feestzaal op een landelijke locatie in een authentieke hoeve met schuur, stallen, smedse, duiventil, weides en
bijhorende b&b. Dit op de grens tussen de Westhoek en de Leiestreek.

Previous slide
Next slide

SACRAMENT

Een kersverse baby dragen, een sprongetje wagen, een gloednieuw project bestieren, er is altijd wel een reden om te vieren! Wie in een ongedwongen en originele setting mensen wil samenbrengen, stapt ongetwijfeld verrast binnen in de vroegere Sint Julianakapel op de Vossemolen in Roeselare. Vzw de schaduw toverde deze toenmalige parochiekerk uit tot de originele feestlocatie het sacrament.

Previous slide
Next slide

HOF TER RODE POORTE

Hof ter Rode Poorte beschikt over een maximale capaciteit binnen van 120 zitplaatsen en 200 personen voor receptie, walking dinner… Deze capaciteit kan uitgebreid worden +100 personen met onze stretchtenten voor een unieke buitenbeleving. Aanpalend aan de orangerie bevindt zich de tuin in een oase van groen.

De locatie is vlot te bereiken en beschikt over een ruime aangelegde parkeerplaats.

Previous slide
Next slide

Kunnen we je helpen?