Beggie

Uw evenement met onze foodtruck

Unieke zelfgemaakte foodtruck

Wij beschikken over twee prachtige foodtrucks die u nergens anders  zal vinden. Deze zijn volledig op maat gemaakt in een warme en gezellige  stijl, veel houtstructuren en een fantastische ovalen vorm. Indien u beslist uw verjaardagsfeest, trouwfeest, babyborrel, personeelsfeest…  met Beggie te organiseren kunnen één van deze foodtruck of zelf beide op uw event aanwezig zijn.

De foodtrucks worden vervoert met een aanhangwagen die makkelijk in  uw tuin kan rijden om zo de foodtruck af te aanhangwagen te halen en op  de grond te zetten. Een extra troef van de Beggie foodtrucks! Dit creëert een nog persoonlijkere sfeer tussen uw gasten en het Beggie team.

Vers en handmade

De gasten zien ons live de hapjes, gerechtjes en desserts bereiden.  Het bewijs dat alles vers en handmade is! Hapje per hapje en gerechtje  per gerechtje dresseren wij om zo met onze gekende planken alles naar de  genodigden te brengen. 

Klopt, wij werken steeds met bediening. Dit is niet alleen aangenamer voor de gasten die niet hoeven aan te schuiven aan de foodtruck, maar ook voor ons. Zo kunnen wij stelselmatig en georganiseerd alles voorzien en de beste kwaliteit garanderen.

Je hebt mensen die het graag verfijnt hebben en personen met het  motto “simpel en goed”. Voor beide hebben wij een oplossing klaar. De  Beggie foodtrucks kunnen doorgaan als een burger foodtruck, ijs foodtruck… maar ook gewoon als verfijnd restaurant aan huis.

Vraag het ons vandaag

... of morgen